Wat doet Silke?

Als diëtist begeleid ze graag cliënten die zich voorbereiden op bariatrische chirurgie, kinderen, overgewicht en ouderen. Tevens houdt zij zich bezig met leefstijl gerelateerde aandoeningen als diabetes, hart- en vaat ziekten en overgewicht. Haar passie voor werken en in de eerst lijn (thuiszorg) diëtetiek is ontwikkeld tijdens haar opleiding, stage en onderzoeksscriptie die ze schreef over ouderen en ondervoeding. Silke is erg leergierig en blijft haar vakkennis continu vergroten door scholingen te volgen. Met deze kennis, een zorgzaam karakter en een flinke dosis empathie wil ze haar cliënten te allen tijde de juiste hulp bieden.

Haar achtergrond

Silke is in eind 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Direct na haar afstuderen is ze in 2018 als diëtist aan de slag gegaan bij Diëtistenpraktijk Stella Dings. Inmiddels heeft zij ook haar Post-hbo opleiding Kinderdiëtetiek en Post hbo voeding en diabetes met goed resultaat afgerond.

En verder is Silke:

  • – Lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten;
  • – In haar vrije tijd veel in beweging: ze trekt regelmatig haar sportkleding uit de kast voor een mooie wandeling, een les pilates of dans.