Wat doet Stella?

Stella is diëtist/kinderdiëtist en in 2013 gestart met haar eigen praktijk .

Diëtist zijn is een stukje van haarzelf, ze is en blijft “vakgek”. Cliënten begeleiden, aansluiten op een andere ‘voedingsbelevingswereld’ van de cliënt is altijd weer een uitdaging. Het geeft haar veel voldoening samen met de cliënt tot een oplossing te komen. Standaard oplossingen heeft zij niet, meedenken en tot maatwerk komen wel. Graag houdt zij zich bezig met maag-darmaandoeningen als het Prikkelbaar Darmsyndroom, Coeliakie, ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Ook voedselintolerantie en voedselallergieën, ondervoeding en voedingsproblemen bij kinderen hebben haar aandacht. Naast haar werk als diëtist volgt zij regelmatig scholingen. Bijblijven en goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op voedingsgebied vindt zij van groot belang voor het geven van een juist advies!


Haar achtergrond

Stella is in 1988 afgestudeerd aan de Hogeschool in Heerlen. In 2002 besloot zij, na jaren in de farmaceutische industrie te hebben gewerkt, haar beroep als diëtist weer op te pakken. Zij startte haar werkzaamheden als diëtist in de thuiszorg in Midden- en Zuid Limburg. Vanaf 2013 oefent zij haar beroep als diëtist uit binnen haar eigen praktijk. Haar streven is voeding en dieet op een moderne, positieve en evidence based manier op de kaart te zetten.


Verder is Stella:

Graag buiten bezig met tuinieren, wandelen en fietsen. Als zij niet buiten kan zijn is lezen of lekker (gezond) koken een van haar bezigheden.