Wat doet Tessa?

Binnen de praktijk houdt Tessa zich bezig met spreekuren, huisbezoeken en telefonische consulten. Ook neemt zij deel aan multidisciplinaire overlegvormen. Hierbij komt het contact met o.a. huisartsen, praktijkondersteuners en specialisten samen om zo een optimaal behandelplan te kunnen opstellen. Na jarenlange ervaring in het vakgebied heeft ze zich gespecialiseerd in ondervoeding, ouderenzorg (geriatrie), Diabetes, Hart- vaatziekten, COPD, overgewicht en  kinderdiëtetiek.

Haar achtergrond

Tessa heeft in 1999 haar opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond, waarna ze aan de Universiteit van Maastricht Gezondheidswetenschappen heeft gestudeerd. Na een jaar als onderzoeksassistent te hebben gewerkt aan de universiteit, bleek haar passie toch echt bij het directe contact met mensen te liggen. Zij vond dit terug in haar werk als diëtist in de eerste lijn (thuiszorg). Hier heeft ze ruim acht jaar lang gewerkt, veelal samen met Stella.

Na een aantal jaren als klinisch/poliklinisch diëtist in het ziekenhuis te hebben gewerkt maakte Tessa in 2016 de overstap naar Diëtistenpraktijk Stella Dings.

En verder is Tessa: