Een goede voeding is ook voor volwassenen noodzakelijk om te kunnen te groeien, te kunnen herstellen na ziekte, de kans te verkleinen op ziekten als diabetes type 2, hart- en vaatziekten en kanker of een top sportprestatie neer te zetten. Kortom, een gezonde voeding draagt bij aan een goede gezondheid! Daarnaast is voeding ook genieten, gezelligheid, gastvrijheid, verwerken van emoties en troost. Voeding kan ook ziek maken of zelfs je dag beheersen.

Wat doen wij?

Op deze pagina vind u alles wat wij doen voor volwassenen. Wij willen u helpen een balans te vinden tussen lekkere voeding en een voor u optimale gezondheid. Of u nu wilt afvallen, aankomen of gezonder wilt eten. Graag geven wij u individuele adviezen die u goed en lang kunt volhouden. Kortom, samen stap voor stap werken aan een bij u passende gezonde leefstijl. Samenwerken met verwijzers, specialisten en therapeuten is voor ons van groot belang! Vandaar onze aanwezigheid binnen meerdere  huisartsenpraktijken. Op deze wijze bieden wij optimale zorg.

Diëtisten

Binnen onze praktijk werken 4 gedreven en ervaren diëtisten: Stella DingsTessa SmithJudith Bouten en  Silke Levels. Wij hebben meerdere jaren ervaring en houden onze kennis goed op peil door het volgen van bij- en nascholingen. Wij staan graag klaar om u te helpen!

Verschillende aandoeningen bij volwassenen

   *Coeliakie;
  *Prikkelbaar darm syndroom;
  *Ziekte van Crohn;
  *Collitis Ulcerosa;
  *Zuurbranden en refluxklachten;
  *Divertikels en diverticulitis;
  *Iliostoma, colonstoma;

  • –  Jicht;
  • – MS, Ziekte van Parkinson;
  • – Chirurgie;

  *Bariatrische chirurgie (voor en na de operatie);
  *pre- en postoperatieve voedingszorg;

  • –   Voedselallergie;
  • – Voedselintolerantie, bijvoorbeeld: lactose-intolerantie en fructoseintolerantie;
  • – Vegetarisch eetpatroon;
  • – Voedingsadviezen tijdens de zwangerschap;
  • – Sondevoeding thuis.

 

Vragen?

Heeft u een voedingsvraag op het gebied van voeding en gezondheid dat hierboven niet gemeld is? Neem dan u vrijblijvend contact met ons om te informeren of wij iets voor u kunnen betekenen. U kunt ons vinden in Roermond, Roerdalen,(Sint Odiliënberg, Vlodrop) en Herten.

Indien nodig behoort een bezoek aan huis ook tot de mogelijkheden.

Voor de exacte locaties kunt u terecht op deze pagina. Voor de tarieven vindt u hier meer informatie.

Telefoon: 06 – 10 22 11 24

Email: info@stelladings.nl